Bruiden

De mooiste dag van je leven ontspannen beginnen. Je op laten maken in je eigen omgeving of op je trouwlocatie! Of je nu een naturel make-up wilt of een smokey eye, alles is hierin mogelijk. Natuurlijk houdt ik rekening met jouw gezichtsvorm en wensen bij het aanbrengen van de bruidsmake-up. De sterke en mooie punten van je gezicht worden benadrukt door een juist aangebrachte make-up en door goed gekozen kleuren ziet je gezicht er stralend uit. Natuurlijk wordt er gewerkt met de producten van Mineralogie.

Compleet arrangement (bruidsvisagie en kapsel)

Ongeveer 6–8 weken voor de bruiloft vindt de proefsessie plaats bij jou thuis of op een andere door jou gekozen locatie. Tijdens deze proefsessie neem ik uitgebreid de tijd om te bespreken wat je wensen zijn qua bruidsmake-up en welk bruidskapsel jouw tot de mooiste bruid zal maken. Hierbij wordt natuurlijk gekeken wat het beste past bij je gezichtsvorm en haartype. Het is handig om voorbeelden te verzamelen van soorten bruidmake-up en kapsels die je mooi vindt, die ik evt. als leidraad kan gebruiken. Na de proefsessie worden de gebruikte materialen opgeschreven. Ook maak ik (na jouw toestemming) een aantal foto’s van het resultaat. Op die manier wordt de bruidsmake-up en het bruidskapsel op jouw trouwdag net zo mooi als na de proefsessie.

Op de dag van de bruiloft kom ik naar de door jouw gewenste locatie om de bruidsvisagie en kapsel te verzorgen, zodat je stralend aan deze feestelijke dag kunt beginnen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de make-up of het kapsel van bijvoorbeeld je (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen te laten verzorgen.