Mineralogie

mineralogie-LOGO 12_600PUUR Cosmetics is hét verkooppunt in Boxtel dat het merk Mineralogie mag lanceren. Mineralogie komt oorspronkelijk uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Het merk gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het staat tegelijk voor glamour. Verder heeft het de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid.

Zoals de naam al doet vermoeden bevatten Mineralogieproducten mineralen die de huid laten ademen en haar beschermen tegen de zon met een SPF 26. De producten zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Omdat er bovendien alleen gebruik gemaakt wordt van de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen wordt Mineralogie zelfs door de gevoelige huid met acne of allergieën goed verdragen. De huidverbeterende waterafstotende make-uplijn bevat natuurlijke antioxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen zoals plantenextracten en natuurlijke oliën. Deze producten geven iedere huid een gezonde en natuurlijke glans en een prachtige, rijke kleur.

Dit is een belangrijk doel van Mineralogie: dekkende, sprekende en longlasting kleuren, die de natuurlijke basis verfraaien. Bovendien test Mineralogie de producten nooit op dieren. De omverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met soja-inkt.

Waarom Mineralogie?

  • Glamourous, luxueus en trendy! Voor vrouwen van elke leeftijd die alleen
    voor de allerbeste kwaliteit gaan.
  • Bestaat uit 100% zuivere mineralen, natuurlijke hydraterende en voedende
    ingrediënten en is hypoallergeen.
  • Beschermt de huid effectief tegen UV-stralen.
  • Verbetert de conditie en de gezondheid van de huid.
  • Gepresenteerd in stijlvolle, duurzame verpakkingen.
  • Niet op dieren getest.

Om de producten van Mineralogie te kunnen ervaren nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend advies in de salon.
Maak vandaag nog een afspraak bij Puur Cosmetics en ervaar wat Mineralogie voor uw huid kan doen.